Bedrijfsprofiel
Hoffice is in 1991 opgericht door Paul van het Hof. Een eenmanszaak was het toen, gericht op het ontwikkelen van software. Maar toen de vraag vanuit de taxiwereld ontstond en groeide, ontspon zich al gauw een specialisatie in die branche.
Hoffice ontwikkelt software die partijen met elkaar verbindt: de taxichauffeur met de taxicentrale, de taxicentrale met het regiecenter, het regiecenter met de opdrachtgever…

Die specialisatie werd alleen maar groter, toen het bedrijf uitbreidde met mensen die zélf ook achter het stuur van een taxi hadden gezeten. Zij weten immers precies wat er speelt. Op het moment staat het team uit twee programmeurs en een administratieve kracht/helpdeskmedewerker.
 Een jong team, een innovatief team, maar bovendien een compact team met korte lijntjes. Dat betekent dat onze klanten doorgaans niet lang hoeven te wachten op aanpassingen: úw bedrijf staat centraal, niet het onze.

Historie
In 1991 kwam Hoffice Automatisering met zijn eerste softwarepakket voor de taxibranche op de markt. MKB Taxi 1.0 voor DOS. Dit programma was geschikt voor taxibedrijven waar met een computer werd gewerkt. Vanuit dit programma ontstond met de opkomst van het Windows besturingssysteem MKB Taxi voor Windows. Het programma MKB Taxi bestond uit verschillende modules. Afhankelijk van de wensen van de gebruiker konden er componenten worden gekoppeld zoals MKB Takel en Berging, MKB Office, MKB Account, MKB Taxi Lite of men kocht MKB Totaal.

Op dit moment zijn er nog steeds taxibedrijven die naar volle tevredenheid gebruik maken van MKB Taxi. Het pakket wordt niet meer verkocht door Hoffice Automatisering maar het wordt uiteraard nog wel ondersteund.