Disclaimer:
Hoffcie Automatisering heeft alle informatie op deze website met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat de getoonde informatie niet juist, onvolledig en/of niet langer actueel is. De bezoeker van deze website kan dan ook geen rechten ontlenen aan deze informatie. Hoffice Automatisering en (eventuele) andere leveranciers van informatie of bestanden aan deze website aanvraarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie of bestanden. Deze website bevat hyperlinks naar websites die door derden worden geëxploiteerd. Dergelijke hyperlinks worden voor uw gemak verstrekt. Hoffice Automatisering heeft geen zeggenschap over die websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de hyperlinks. Het feit dat Hoffice Automatisering links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Hoffice Automatisering van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) en bestanden zijn intellectueel eigendom van Hoffice Automatisering of van de respectievelijke eigenaren.
Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Uitzondering hierop vormen bestanden die nadrukkelijk voor gebruik aan de bezoeker worden aangeboden door Hoffice Automatisering mits voor eigen gebruik van de bezoeker en uitsluitend voor het doel waarvoor de informatie of bestanden ter beschikking worden gesteld.