U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Medewerkers

 

Paul van het Hof

Een Commodore 64 was de eerste computer waar Paul mee in aanraking kwam. Maar de spelletjes op het cadeautje voor zijn examen kon hem niet lang bekoren. De spelletjes maakten al snel plaats voor het ontwikkelen van programma’s. Zo hield hij zijn muziek bij. Inmiddels is hij eigenaar, directeur en programmeur van Hoffice, waar hij het uitvinden nog altijd niet heeft losgelaten. Buiten Hoffice houdt Paul zich bezig met bouwen, houtbewerken en het volgen van Formule 1 races.
Paul is te bereiken via paul@hoffice.nl

Ylse van het Hof

Omdat Ylse direct actief werd binnen Hoffice, is zij nooit alleen ‘de vrouw van Paul’ geweest. De van oorsprong verpleegkundige is mede-eigenaar en verzorgt bovendien administratieve taken. Veel belangrijker nog vormt zij de bindende factor tussen de heren op kantoor. Eenmaal thuis kookt zij graag met de kinderen, trekt erop uit met haar nordic walking-stokken, tuiniert en is ook nog eens actief binnen de buurtvereniging.
Ylse is te bereiken via ylse@hoffice.nl